https://gotvach.bg/n5-28659-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D0%B8%D0%B7%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BC_%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8_%D0%B8_%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B8
" Втори начин. Ако не разполагате със сушилня за плодове или билки, можете отново да използвате фурна. За целта отстранете костилките от плодовете и поставете във фурна на 50 градуса.
Оставете черешите или вишните да съхнат така за около 8 часа. Разликата с първия метод на сушене е, че така изсушени плодовете остават само с натуралната си сладост, защото към тях не се добавя допълнително захар.
След пълното им изсушаване плодовете придобиват вида на стафиди, а това е и начина да разберете, че сте ги изсушили правилно.
"
" Втори начин. Ако не разполагате със сушилня за плодове или билки, можете отново да използвате фурна. За целта отстранете костилките от плодовете и поставете във фурна на 50 градуса.
Оставете черешите или вишните да съхнат така за около 8 часа. Разликата с първия метод на сушене е, че така изсушени плодовете остават само с натуралната си сладост, защото към тях не се добавя допълнително захар.
След пълното им изсушаване плодовете придобиват вида на стафиди, а това е и начина да разберете, че сте ги изсушили правилно.
"
No comments:
Post a Comment