https://nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Ucheni-ustanoviha-naj-zdravoslovniia-nachin-za-gotvene-na-brokoli-no_179673.html..
„Нашите резултати показват, че след нарязване на розичките броколи на малки парченца, те трябва да бъдат оставени за около 90 минути преди готвене“, заключава екипът, добавяйки, че не са го тествали, но смятат, че „30 минути също биха били от полза“.
Не сме сигурни обаче, че сме готови да се ангажираме с всички тези усилия с толкова много кълцане, така че може би е най-добре просто да си ги хапваме сурови.
„Нашите резултати показват, че след нарязване на розичките броколи на малки парченца, те трябва да бъдат оставени за около 90 минути преди готвене“, заключава екипът, добавяйки, че не са го тествали, но смятат, че „30 минути също биха били от полза“.
Не сме сигурни обаче, че сме готови да се ангажираме с всички тези усилия с толкова много кълцане, така че може би е най-добре просто да си ги хапваме сурови.
No comments:
Post a Comment