20.7.18

FB Tинктура от зелени орехчета е лековита течност

Тинктура от зелени орехчета е лековита течност


Тинктура от зелени орехчета е лековита течност, която е задължително да присъства във всеки дом. Този удивителен лек цери куп заболявания и неразположения. На него може да разчитате, за да успокоите стомаха. Облекчава колит и свързани с него спазми. Използва се при диария. Премахва полипи от дебелото черво.

Регулира дейността на деликатната щитовидна жлеза, която често страда от недостига на йод. Тази напитка спира процесите, свързани с развитието на атеросклероза. Не позволява на кръвоносните съдове да се запушат.

Съдейства за нормалното протичане на процесите, свързани с обмяната на веществата. По-долу ще се спрем подробно на всички свойства на невероятните зелени орехчета и приготвяните от тях лекове.


Петьо Тухчиев 40 орехчета се слагат в буркан. Слагате 1кг. захар и го разбърквате. Оставате буркана 20 дена на слънце като периодично го разбърквате. Прецеждате получавате тинктура. Аз я смесвам с ракия. Получава се страхотно лекарство за много заболявания. По желание може да сложите и ванилия. Над 20г я правя тази рецепта
Manage
· Reply · 1d · Edited
Диана Илиева
Диана Илиева Какво количество побира буркана? Има буркани с различна големина.
Manage
· Reply · 3h
Biser Tronchov
Biser Tronchov аз продавам на литър
Manage
· Reply · 3h
Петьо Тухчиев
Петьо Тухчиев Диана Илиева зависи от големината на буркана. В трилитров буркан може и двойна доза, може и тройна. Ще ви излезе четири пет пъти по евтино. От една доза ми излиза около един литър готов екстракт
Manage
· Reply · 3h
Петьо Тухчиев
Петьо Тухчиев Орехчетата трябва да са зелени
Manage
· Reply · 3h
Диана Илиева
Диана Илиева 40 орехчета в колко ракия се слагат?
Manage
· Reply · 1h

No comments:

Post a Comment