6.7.15

Милен Антонов - Ето как майка ми излекува рака | www.svoizbor.com

Милен Антонов - Ето как майка ми излекува рака | www.svoizbor.com

Години наред изследвах религиите (Християнство, Будизъм, Херметизъм, Индуизъм, Дзен и др.), занимавах се с бойни изкуства, йогийски практикичи гун и тай чи, в търсене на истината. Дълбоко в себе си знаех, че трябва да е нещо обикновенно и просто. В един момент осъзнах, че търся отговора вън от себе си. „Очаквах” разните практики да ме доведат до определено състояние, както и ставаше. Но прекрасното състояние се задържаше само за известно време, след което изчезваше – то бе непостоянно. До момента, в който срещнах Кришнамурти и Шибендо Лахири. Ясно и точно бе казано: „Осъзнавай всички чувства и емоции надигащи се в ума и в това осъзнаване те ще се разтопят”. Много просто послание – да не бъдем кукли на конци водени от обусловения ни ум. Изчезна страхът от бъдещето, тъгата по миналото, съденето и много други. Започнах да присъствам в живота! Сетивата започнаха да работят с пълния си капацитет.
Простичката истина, която се откри бе: „Спокоен ум => отпуснато тяло => спокойно протичане на енергията, кръвта и лимфата в целия организъм => висока имунна система”Тялото е съвършено. Имунната система е тази, която може да се справи с абсолютно всички болести без изключение (забравен факт). Благодарение на съвършенството си и на имунната си система, тялото може да излекува, изчисти и възстанови всичко нарушено (дори има случай при деца да се възстанови ампутиран крайник). 
Друго необходимо условие е хората да поемат лична отговорност за себе си, за изборите които правят, за чувствата и емоциите. Да поемеш отговорност значи да не чакаш на хапчето, антибиотика, доктора, гледача, баяча и магьосника да свърши работата вместо теб, защото изпитанието ще те сполети отново, няколко дена или месеца след това. Дълбока вътрешна свобода, сила и промяна е нужна, и ще дойде ден в който думата „болест” ще стане чужда.Десетки методи, техники и билки излязоха за лечение на нелечими болести, но те отново карат хората да гледат вън от себе си, да чакат без да променят нищо. Чакат да бъдат излекувани вместо да се стремят да бъдат здрави! Когато вътрешната революция настъпи, ще се промени и външния свят! 

No comments:

Post a Comment