28.4.16

FB photo. - Времена за накисване на зърнени, бобови, ядки, семена...

Десислава Ичкова added a new photo. - Десислава Ичкова

КОМЕНТАР:
Деси ако искаш го накисни, няма никакъв проблем smile emoticon но по принцип кашуто се обработва предварително по някаква по особена схема, понеже иначе е токсично и не се води сурова ядка, защото обработката му е топлинна, до колкото знам smile emoticon та затова аз не го кисна и тук. А когато го смеля така, след това самото мляко ми се сгъстява още, като престои и ми харесва повече, но това е въпрос на предпочитание. Като цяло кашуто не е от най-здравословните ядки wink emoticon обаче пък на това мляко е неустоимо вкусно и за това си струва компромиса smile emoticon поздрави и весели празнични дни

No comments:

Post a Comment