25.8.15

"УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ" д-р Уолък

"УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ" д-р Уолък
Помните ли, аз Ви казах че са ни необходими:
90 елемента на хранене: 60 минерала, 16 витамина, 12 аминокиселини и 3 мастни аминокиселини.
Ще кажете че растенията са способни да произвеждат необходимите ни аминокиселини, витамини и мастни аминокиселини. Това е по силите на растенията и ние следва да ползваме в храненето си 15- 20 растителни компонента на ден, в правилно съчетание, за да получим тези необходими 90 елемента на хранене.
Теоретично това е възможно, но не се прави от повечето хора.
...
Често ме питат: "А, какво правеха хората преди 1000 години, независимо, че не са имали торове са живели дълго? И какво мислите за египтяните, китайците и индийците?"

Те са живели около големите реки Нил, Ганг, Жълтата река в Китай, които почти всяка година се разливат и наводняват всичко наоколо. И всеки път по време на наводненията, познайте какво се случва? Водата пренася тиня и планински пясък от планини на разстояние 1000 мили. И хората са се молили на всички богове, благодарейки за наводнението.

Ние се молим да не се случват. А наводненията обогатяват почвата с наноси, тиня и минерали, като по този начин обогатяват и добива от зърнените култури.
...

Би било добре, ако можех да Ви убедя сами да приемате минерали, а не да разчитате, че те ще влязат в организма Ви от хранителните продукти. Още повече, че това зависи от съдържанието опаковано в кутии, пакети, бутилки.

Всеки път, когато Вие пропускате да вземете минералите си за деня, Вие съкращавате живота си с няколко часа или с няколко дни!


ЦЕЛИЯ ТЕКСТ С ИЗБРОЕНИТЕ БОЛЕСТИ МАРКИРАНИ ОТ МЕН:

Извадки от Лекция на д-р Уолък: "УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ"
Д-р Уолък сега е много популярен в Америка. През 1991г. е предложен за Нобелова награда.
"Генетичния потенциал за продължителност на живота е 120-140 години! - твърди той -
В наше време можем да преброим едва 5 народности, чиито представители доживяват до 120-140 години - на Изток, в Тибет и в Западен Китай."
Д-р Уолък започва карерата си когато му е предложена работа към
Националният институт на здравето. Били отделени 78 млн. $ за издръжка на зоопарка в който той бил поканен да извършва иследвания. „В моите задължения влизаха не само аутопсиите на животните починали от естествена смърт, но и да откривам и наблюдавам тези, които са свръхчувствителни към замърсената околна среда.
Изследвайки причините за смъртта на хора и животни, аз проведох 17 500 аутопсии, и ето до какво заключение стигнах: "Всяко животно и човек, умрели от естествена смърт - умират от непълноценно хранене, т.е. дефицит на хранителни вещества."
Средната продължителност на живота на американците е 75,5 години, а продължителността на живот на магистъра или на лекаря - 58 години. Така че, ако искате да си извоювате от живота 20 статистически години, не постъпвайте в медицинско училище и не вярвайте на всичко което ви казват лекарите.
Необходими са ви 90 хранителни добавки: 60 минерала, 16 витамина, 12 основни аминокиселини и протеиносъдържащи белтъци и 3 основни мастни киселини. Всичко 90 добавки към ежедневната диета, иначе ще развиете заболявания, свързани с техния дефицит.

Когато си спестявате инвестицията в самите себе си, чрез минерали и витамини, Вие инвестирате в благосъстоянието на докторите от медицината.
Това ужасно заболяване - рак.
През септември 1933г. в националния институт по онкология към Бостънското медицинско училище, след наблюдение на раково болни, беше направено изявление, че е открита противоракова диета.
Алън Пол, човек, който е удостоен с две Нобелови награди казваше, че ако искате да предотвратите раковите заболявания с помощта на витамин С, трябва да приемате по 10 000мг. от него за деня. И ето резултата: лекарите, които в захлас спориха с него, вече се намират на оня свят (вечна им памет), а Алън Пол е жив и здрав. Той е на 94 години, работи по 14 часа на ден, 7 дена в седмицата, живее в ранчо в Калифорния и преподава в Калифорнийския университет в Сан Франциско.
Вие сами трябва да направите своя избор: да послушате съветите на умрелите лекари или да се придържате към мнението на доктор Пол.
артрит.
От септември 1993 год., в медицинското училище в Харвард и в Бостънската болница, се проведе лечение с кокоши протеини на болни с подути стави, в резултат на артрита. Бяха избрани болни, чието състояние не се подобряваше от медикаментозно лечение.
Тези 29 човека, при които бяха изчерпани всички възможности на медицината, а подобрение така и не беше настъпило, се подложиха на следното лечение; всяка сутрин им даваха чаена лъжичка с връх, с раздробени хрущяли, разредени с портокалов сок. Всички пациенти се намираха под наблюдение на медицинското училище в Харвард. И след 10 дни всички болезнени възпаления и усещания изчезнаха; след 30 дни те вече можеха да си позволят някой неща, а след 3 месеца функциите на ставите напълно се възстановиха.
Жените много добре познават това средство. Колаген Голд екстра Sanct Bernhard. То се приема за укрепване на ноктите и косата. В него основен компонент е говеждия хрущял, който на свой ред се явява добро укрепващо средство за Вашите хрущяли и кости.
Кой от вас някога е чувал за болестта на Алцхаймер (загуба на паметта)? Сега за нея знаят всички, но когато аз бях малко момче, болестта на Алцхаймер просто не съществуваше. Сега това е един от най-разпространените недъзи, поразяващ един на всеки двама души достигнали до 70 годишна възраст. Достатъчно плашещи данни.
сериозното научно-изследователско училище към Калифорнийския университет в Сан Диего, през 1992 год. публикува изявление, че вит. Е забавя загубата на паметта при болестта на Алцхаймер. И тук лекарите са изостанали от ветеринарната медицина с 50 год.
Именно за това, може би за Вас е по-добре да ходите на ветеринар. Сега ми кажете, кой от вас е изпитвал неприятностите свързани с камъни в бъбреците. Да, ето виждам няколко ръце. Добре. Кажете, от какво най-вече ви препоръча да се пазите в храненето си, доктора? От калция. И никакви млечни продукти, никакви продукти съдържащи калций. Защото съществуваше увереност, че "калция в бъбреците, се появява от калция съдържащ се в продуктите, които Вие употребявате за храна." Всъщност, калция в бъбреците се появява от Вашите собствени кости. Когато имате дефицит на калций, тогава се образуват камъни в бъбреците. От хиляда години, ние знаем, че за да се предотврати образуването на камъни в бъбреците при домашните животни, трябва да им се дава повече калций, магнезий и бор.
През 1957 год. ние разбрахме, че причината за аневризъма е дефицита на мед в организма. Ранното побеляване е първия признак, че имате липса на мед в организма.
Малък съвет: погледнете ръцете и лицето си. Ако виждате розови петна, това е доказателство за начален дефицит на селен. При откриването, започнете да приемате колоиден селен в течение на 6 месеца. Всичко ще изчезне. Само за половин година ще успеете да върнете процеса назад. Ако тези петна изчезнат отвън, те ще изчезнат и по вътрешните органи, по мозъка, сърцето, черния дроб, бъбреците.
А кой от Вас има ниско съдържание на захар в кръвта си? Например 10%. Вероятно сте виждали деца, които твърде активно се нахвърлят върху захарта. Дефицита на хром и ванадий, води до понижено съдържание на захар в кръвта. Ако не обърнете внимание ще се развие на всички известното заболяване, диабет. Що се отнася до дефицита на калий в организма, то се проявява в такова разпространено явление, като плешивост при мъжете. Ако не попълним този дефицит, се развива глухота. По-нататък следва дефицит на бор в организма. Жените трябва да познават и уважават бора. Той помага да се запази в костите приетият калций, предпазвайки ги от остеопороза. Борът подпомага изработването на естроген, а при мъжете на тестостерон. Ако не приемате достатъчно количество бор, Вие жени, много ще страдате по време на менопаузата, изпитвайки всички неприятни за този период усещания. А при мъжете, при недостиг на тестостерон ще им дойде нанагорно. Застрашени са от преждевременна импотентност. Първи признак за дефицит на цинк в организма е, когато Вие губите обоняние и вкус, когато не Ви харесва храната, приготвена от жена Ви, и се оплаквате, че не усещате вкуса и. "Как? Аз цял ден съм прекарала в кухнята, за да ти приготвя вкусен обяд, а ти даже не ме похвали?", "Интересно, аз влязох в кухнята и нищо не усетих". Това е дефицит на цинк. При експериментите върху лабораторни животни, стана ясно, че около 7 минерала удвояват продължителността на техния живот. Помните ли, аз Ви казах че са ни необходими:
90 елемента на хранене: 60 минерала, 16 витамина, 12 аминокиселини и 3 мастни аминокиселини.
Ще кажете че растенията са способни да произвеждат необходимите ни аминокиселини, витамини и мастни аминокиселини. Това е по силите на растенията и ние следва да ползваме в храненето си 15- 20 растителни компонента на ден, в правилно съчетание, за да получим тези необходими 90 елемента на хранене.
Теоретично това е възможно, но не се прави от повечето хора. Средностатистическият човек, смята че ако е изял малко картофи във вид на чипс, е получил дневната си зеленчукова дажба. независимо от това, че теоретично е възможно, на практика малко от нас получават необходимото количество витамини, аминокиселини, мастни киселини, в необходимото съотношение към своето хранене. И за това, ако Ви е скъп живота, тъй както на мен моя, на моите деца и внуци, Вие трябва да се погрижите сами да приемате достатъчно количество витамини, аминокиселини, мастни киселини.
Минералите. С тях е свързана просто трагична история, защото растенията вече на съдържат минерали от никакъв вид. Тях ги няма вече в почвата, няма ги и в растенията. Причината е в това, че фермерите торят почвата само с натрий, фосфор и калий. Три компонента в различни съчетания и съотношения. И никой не може да задължи фермера, да добавя в почвата още 60 минерала, защото от тях не зависи количеството на добива. Ако вие връщате обратно 3 минерала, а взимате 60, то ситуацията прилича на разплащателния Ви влог в банката, когато Вие всеки месец внасяте 3$, а теглите 60$. Можете да си представите какво ще стане Аз мога да Ви кажа, че моето и Вашето здраве също е на границата на катастрофата, защото в нашата почва вече няма минерали, и за това
Ние с Вас, заедно всички и всеки поотделно носим пълна отговорност за своето здраве и съзнателното допълнително ползване на минерали.
Често ме питат: "А, какво правеха хората преди 1000 години, независимо, че не са имали торове са живели дълго? И какво мислите за египтяните, китайците и индийците?"
Те са живели около големите реки Нил, Ганг, Жълтата река в Китай, които почти всяка година се разливат и наводняват всичко наоколо. И всеки път по време на наводненията, познайте какво се случва? Водата пренася тиня и планински пясък от планини на разстояние 1000 мили. И хората са се молили на всички богове, благодарейки за наводнението.
Ние се молим да не се случват. А наводненията обогатяват почвата с наноси, тиня и минерали, като по този начин обогатяват и добива от зърнените култури.
Да вземем най-разпространения минерал - калций.
Дефицита на калций е причина за приблизително 147 различни заболявания. Понякога са наречени на имената на хора, например - Билсполуп - когато едната страна на Вашето лице се изкриви. Това не е паралич. Това е просто пареза на лицевия нерв. Това състояние е предизвикано от дефицит на калций в организма.
Остеопороза - това заболяване заема десето място като причина за смъртта сред възрастното население. Много скъпо струваща болест.
За да се предотврати това опасно заболяване е необходимо да се дава калций за 10 цента на ден
По-нататък - проблема артрит. Ако си спомняте, вече говорихме за кокошия хрущял и желатина. 85% от артритите са предизвикани от остеопороза на ставните окончания на костите. Съществува обикновен артрит, остеоартрит, лумбаго, ревматизъм и всички те са в следствие на остеопороза на ставните окончания на костите.
По-нататък- артериална хипертония. Хипертония- това е повишено налягане. Първото, което ще Ви препоръча лекаря е да намалите съдържанието на сол в храната си
И на това не вярвайте. Представяте ли си, че лекар, който е доживял до 58 години Ви казва "Не яжте сол, не употребявайте краве масло", а тези които са живели 120 години са яли краве масло и сол. Опитайте се да направите Вашият избор.
В контролна група от 5000 души с повишено кръвно налягане, увеличих два пъти дневното потребление на калций. След 6 седмици прекратих експеримента, защото при 85% от тази група, кръвното налягане се нормализира само от удвояването на приемания калций.
Последното, за което искам да говоря с Вас е диабета. Този проблем е известен на всеки. Диабета може да се предотврати и излекува с помощта на хром и ванадий. Само ванадия, съгласно данни от университета във Ванкувър и медицинската школа Бритишколумбиум, е в състояние да замени инсулина при възрастни диабетици. Разбира се, те не могат да спрат веднага своя инсулин. За много хора този процес продължава от 4 до 6 месеца. Това е постоянен процес, в течение на който трябва да се приема адекватно количество хром и ванадий. Аз със собствените си очи видях как това работи върху стотици и стотици пациенти.
Би било добре, ако можех да Ви убедя сами да приемате минерали, а не да разчитате, че те ще влязат в организма Ви от хранителните продукти. Още повече, че това зависи от съдържанието опаковано в кутии, пакети, бутилки.
Всеки път, когато Вие пропускате да вземете минералите си за деня, Вие съкращавате живота си с няколко часа или с няколко дни!
Помислете върху това и бъдете здрави!
Статията е взета от:http://www.visionjan.com/article/health%20and%20beauty%20with%
20VISION%20Arkopharma%20The%20dead%20doctors%20dont%
20lies.htm#up

No comments:

Post a Comment

Най-четени през седмицата | Week's Favourite