23.1.13

Блогът на prolet :: Кориандър-свръх оръжие за изчистване на всички токсини и отрови от организма

kasnaprolet9999.blog.bg :: Кориандър-свръх оръжие за изчистване на всички токсини и отрови от организма

"Единственото възможно натурално противопоставяне на всички токсични храни и напитки, токсичен въздух, токсична околна среда, прах, отрови, цигари и др. е лесно достъпното за нас натурално свръх оръжие за самозащита и изчистване съчетанието от КУРКУМА + КОРИАНДЪР ! По 1/2 супена лъжица смлени от едното и другото се смесват във всяко любимо ваше ястие един път дневно. След 15-20 мин. КУРКУМАТА + КОРИАНДЪРА вече са открили и се съединяват с всички токсични вещества, ненужните мазнини, бактерии и вируси и почваме да ги изхвърляме (по голяма и малка нужда). Да не се взимат след 19 часа защото ще ставате до тоалетната през нощта. Никога да не се варят при готвене на ястия а да се приемат сурово-смлени в топли но не горещи храни. Аз ги смесвам в кисело млеко + мюсли, супи, леща, фасул, салати и др.

КУРКУМА + КОРИАНДЪР по 1/2 супена лъжица от двете е асолютно ефикасно, най-доброто при алкохолизъм, запек, главоболие, болки в стомаха, тютюнопушене, за бояджии, миньори, обущари, чистачи и др. Особено за жените при всекидневно взимане за 2-3 месеца ще изчезнат всички ненужни мазнини/тлъстини от корема, ханша, задника и бедрата без да сменяте диетата си."

Кориандър - подправката на раздора - menumag.bg

Кориандър - gotvach.bg

Полезните свойства на кориандъра - bulgarian.cri.cn

Цитат, заимстван от dreamland-bg.com

"Подправки, използвани в кърито, като кориандър и куркума, могат да помогнат за намаляването на парниковите газове, пише в. "Дейли Телеграф", позовавайки се на резултатите от британско изследване.

Специалисти от университета на Нюкасъл са установили, че въпросните подправки намаляват с до 40 процента количеството на метана, отделян от кравите и овцете.

Кориандърът и куркумата наподобяват действието на антибиотиците и унищожават "лошите" бактерии в храносмилателната система на животните.

"Метанът е основният парников газ, а големи количества от него се отделят в резултат на бавното храносмилане при преживни животни като кравите и овцете", обясняват изследователите.

Специалистите са изпробвали ефективността на пет подправки, използвани в кърито – кимион, кориандър, карамфил, куркума и канела.

Оказало се, че най-ефикасен е кориандърът, който намалява количеството на отделяния метан с 40 процента. Следват куркумата с 30 процента и кимионът с 22 процента

Канелата също е много мощно средство за засилване на метаболизма, изчистване на токсини, мазнини общо подсилване на организма, в съчетание с горните две.

Комбинацията между мед и канела е след последните хитови съвети за отслабване. Как точно действа? Казано на обикновен език, медът и канелата унищожават бактериите, причиняващи невъзможността храната да се обработва правилно, а оттам и водещи до натрупването на мазнини в организма.

За да приложим по правилен начин терапията за отслабване с мед и канела, трябва сутрин на гладно и вечер преди лягане да изпиваме по чаша вода, в която са разтворени мед и канела.

Съотношението канела:мед е 1:2.

В чаша гореща вода поставете половин чаена лъжица канела и оставете да се запари 30 мин. Добавете 1 чаена лъжица мед след като се охлади водата (това предотвратява унищожаването на ензимите в меда)
Изпийте половин чаша от така получената отвара преди сън,а останалата половина - непосредствено след ставане (без да я затопляте отново)"

No comments:

Post a Comment